Onze aanpak

Vanzelfsprekend leveren wij onze werkzaamheden naar volle tevredenheid van onze klanten op. Daarnaast stellen wij alles in het werk uw leefsituatie tijdens het verbouwingsproject zo weinig en kort mogelijk te belasten. Een strakke planning en samenwerking met gespecialiseerde partijen staan daar borg voor. Daarbij willen wij natuurlijk onaangename verrassingen achteraf voorkomen.

Wij hanteren een duidelijke en transparante werkwijze. Een door ons uitgevoerd renovatietraject bestaat uit 8 fasen die wij hier beneden graag toelichten.

 • 1 Inventarisatie

  Bij een eerste offertebezoek komen wij bij u langs en inventariseren uw wensen met betrekking tot de werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid met betrekking tot materialen en werkwijzen helpen wij mee het meest optimale resultaat te behalen. Wij denken actief met u mee en bieden u diverse oplossingen. Bij een renovatie van uw badkamer maken wij zelfs een driedimensionale tekening die een goed beeld geeft van het eindresultaat. Indien gewenst kunnen wij u ook assisteren bij een bezoek aan de showrooms van onze samenwerkende partners.

 • 2 Offerte

  Naar aanleiding van de eerder gemaakte inventarisatie stellen wij een gedetailleerde prijsopgave op. In deze offerte worden de gecalculeerde materialen en werkzaamheden duidelijk omschreven.

 • 3 Overleg

  De offerte zullen wij in een vervolggesprek met u doornemen. Onduidelijkheden en aanvullende opmerkingen worden besproken en eventueel aangepast in de vervolgofferte.

 • 4 Bevestiging

  Gaat u akkoord met de aangepast vervolgofferte, dan ontvangt u van ons een definitieve offerte ter ondertekening.

 • 5 Werkzaamheden starten

  Op de afgesproken datum starten wij met de werkzaamheden. Tussentijds zullen we overleg hebben om te controleren of de werkzaamheden correct en volgens gemaakte afspraken worden uitgevoerd.

 • 6 Oplevering

  In overleg volgt de oplevering van de werkzaamheden. Wij leveren bouwschoon op: rommel verzamelen wij op een centraal punt, bezemen alles aan en laten alles zo netjes mogelijk achter. Afhankelijk van de gemaakte afspraken zorgen wij voor de afvoer van het afval.

 • 7 Facturering

  Ook op het gebied van facturering zijn wij graag duidelijk en transparant. De wijze van facturering wordt vooraf met u besproken en opgenomen in de definitieve offerte.

 • 8 Nazorg

  Het kan natuurlijk altijd zijn dat na de oplevering iets niet helemaal naar wens is. Neem in dat geval altijd contact op met ons. Wij komen langs om de situatie te bekijken en het probleem op te lossen. Tevreden klanten zijn immers onze grootste reclame!