Bedrijfsprofiel

“Montagebedrijf Pinckaers is een kleinschalig montagebedrijf dat sinds 1995 is gespecialiseerd in het realiseren van badkamers en keukens. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een complete renovatie en/of verbouwing van uw huis. We hebben goed opgeleide vakmensen in dienst en alle disciplines in eigen huis; van keukenmonteurs en timmermannen tot tegelzetters en installatietechnici. Verbouwen in vertrouwen; daar staan wij voor.”

Badkamers

Wij leveren en verzorgen de complete montage van uw nieuwe badkamer. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor medische aanpassingen in uw bestaande badkamer of toiletruimte. In een persoonlijk gesprek is het mogelijk om al uw wensen kenbaar te maken. Middels een geavanceerd computerprogramma kunt u uw nieuw ontworpen badkamer vervolgens driedimensionaal bekijken en een goed beeld krijgen over het eindresultaat.

Verbouwen en renoveren is vaak ingrijpend voor uw leefsituatie. Het renoveren van een badkamer geeft altijd de nodige overlast. Wij denken hier graag in mee en stellen alles in het werk uw leefsituatie zo weinig en kort mogelijk te belasten. Tijdens de renovatie plaatsen wij desgewenst een douchecabine, zodat u ook tijdens de renovatie kunt blijven douchen.

Keukens

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van uw nieuwe keuken; ook voor een gehele verbouwing kunt u bij ons terecht: van het slopen van uw oude keuken, stukadoorwerkzaamheden en tegelwerk tot het aansluiting van de nieuwe keukenapparatuur.

Het aanpassen en verleggen van leidingen zoals water, waterafvoer en gas is uiteraard ook mogelijk. Dit alles gebeurd geheel in eigen beheer. Wij werken regelmatig samen met gerenommeerde keukenspeciaalzaken.

Complete renovatie

U wilt een complete renovatie van uw woning? Metselwerken, het leggen van tegel- of natuursteenvloeren, schilder- en stukadoorswerkzaamheden, maatwerk kastenwanden, het leveren en plaatsen van Nefit-CV ketels, zijn slechts enkele voorbeelden van renovatiewerkzaamheden die door ons professioneel worden uitgevoerd. Hiervoor werken wij samen met eveneens betrouwbare en gespecialiseerde bedrijven. Tijdens de verbouwing zijn wij uw aanspreekpunt. Wij coördineren en onderhouden de contacten met de diverse onderaannemers. Na oplevering stopt het contact echter niet. Bij eventuele problemen, mankementen en/of garanties achteraf, kunt u altijd een beroep doen op onze service.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken of badkamer? Neem telefonisch contact met ons op of maak een offerte-afspraak via onze site. Wij zijn altijd bereid tot een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Nieuwsgierig naar reeds opgeleverde projecten? Neem dan een kijkje in ons overzicht met projectimpressies.

Armand Pinckaers